ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА – «ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ НОРМ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ ДЛЯ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ КАДУБОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ»

  • 393

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення Кадубовецької сільської ради «Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів для населених пунктів Кадубовецької сільської ради» та аналіз регуляторного впливу цього акту, розроблений відділом комунальної власності, містобудування та архітектури Кадубовецької сільської ради.

Проект регуляторного акта спрямований на затвердження норм надання послуг (утворення відходів) з вивезення побутових відходів для населених пунктів Кадубовецької територіальної громади, що є необхідним для проведення конкурсу на визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів, а також забезпечення чистоти та порядку.

Підставою для розробки проекту рішення є Закон України «Про благоустрій населених пунктів», Закон України «Про відходи», Закон України «Про житлово-комунальні послуги», Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року № 1173  «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів», Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 року №1070 «Про затвердження Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами», Наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України №75 від 22.03.2010 року «Про затвердження Рекомендованих норм надання послуг з вивезення побутових відходів».

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються на офіційному веб-порталі Кадубовецької сільської ради у розділі «Публічна інформація» → «Регуляторна діяльність» → «Оприлюднення регуляторних актів»  https://kadubovecka-gromada.gov.ua/

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються відділом комунальної власності, містобудування та архітектури Кадубовецької сільської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: вул. Михайловського, 22, с. Кадубівці, 59421; e-mailmain.kadubovecka-gromada.gov.ua та rada_kadubivtsi@ukr.net ; відповідальна особа – В.Мигаленюк – тел. 099-458-24-86).

1. Аналіз регуляторного впливу проєкту регуляторного акту – рішення сесії Кадубовецької сільської  ради «Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів для населених пунктів Кадубовецької сільської ради»

2. Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів для населених пунктів Кадубовецької сільської ради