ГО "КАДУБ" ПОДАЛА ЗАЯВКУ ДО КАРПАТСЬКОГО ФОНДУ, ЯКИЙ ЗА ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ COFRA РОЗПОЧАВ РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОЄКТУ "ПІДТРИМКА СТАЛИХ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ДЛЯ ВРАЗЛИВИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ В ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ". ПРОЄКТНУ ПРОПОЗИЦІЮ НАШОЇ ГО ПІДТРИМАНО.

  • 80

                        Фото без опису

Громадська організація «Кадуб» створена здебільшого для вирішення проблемних питань вимушено переміщених осіб (ВПО), людей похилого віку та інвалідів які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги,  їхньої соціальної підтримки та адаптації. Для вирішення даних питань ГО «Кадуб» об’єднує та координує зусилля як органів місцевого самоврядування так і різних міжнародних громадських організацій, благодійних фондів та волонтерів, а також безпосередньо приймає участь у різних грантових програмах з метою залучення додаткових фінансових ресурсів в т.ч. міжнародних донорів.

 

Так, наприкінці липня 2023 року ГО «Кадуб» подала заявку до Карпатського фонду, який за фінансової підтримки COFRA розпочав реалізацію проєкту «ПІДТРИМКА СТАЛИХ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ДЛЯ ВРАЗЛИВИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ В ЗАХІДНІЙ УКРАЇНІ» . В рамках даного проєкту було підтримано 12 проєктних пропозицій, і в тому числі заявка від ГО «Кадуб» -  «Покращення умов компактного  проживання ВПО та людей похилого віку на території Кадубовецької територіальної громади», згідно якої буде закуплено меблі, лавочки, альтанку на суму близько 200,00 тис.грн.  за кошти фонду для «Ценрту надання соціальних послуг Кадубовецької сільської ради Чернівецької області» в с. Чуньків.