ГО "КАДУБ" ЗАВЕРШИЛА РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОЄКТУ "ПОКРАЩЕННЯ УМОВ КОМПАКТНОГО ПРОЖИВАННЯ ВПО ТА ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ НА ТЕРИТОРІЇ КАДУБОВЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ", ЯКИЙ ВПРОВАДЖУЄТЬСЯ ЗА ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ COFRA

  • 107

Фото без опису     

ГО «Кадуб» завершила  реалізацію проєкту «Покращення умов компактного  проживання ВПО та людей похилого віку на території Кадубовецької територіальної громади», який впроваджується  за фінансової підтримки COFRA. Останнім акордом було встановлення альтанки, яка гарно вписалась у прибудинкову територію «Центру надання соціальних послуг Кадубовецької сільської ради» в с.Чуньків, де проживаючі  зможуть відпочити на свіжому повітрі і ці гарні осінні дні.

    Староста с.Чуньків Драбюк М.М. подякував голові ГО «Кадуб»  Димці І.Ф. який безпосередньо  займався реалізацією проєкту «Покращення умов компактного  проживання ВПО та людей похилого віку на території Кадубовецької територіальної громади» а також  директору  ГО «Карпатська фундація» Жиленку Р.В.  за фінансової підтримки COFRA здійснює підтримку ініціатив місцевих організацій громадянського суспільства, пов’язаних із наданням соціальних (та супутніх) послуг для вразливих груп населення на постійній основі, та вручив подяки за надану  допомогу.

Фото без описуФото без описуФото без опису