ГО «КАДУБ» ОТРИМАЛА ДРУГИЙ ТРАНШ

  • 117

Фото без опису

ГО «Кадуб» (голова Іван ДИМКА) продовжує реалізацію проєкту «Покращення умов компактного проживання ВПО та людей похилого віку на території Кадубовецької територіальної громади», який впроваджується за фінансової підтримки COFRA. У вищезгаданому будинку, який функціонує в с. Чуньків, роблять усе можливе, аби ВПО, які через війну втратили житло, елементарні засоби для щоденного існування, відчували щоденний комфорт та затишок. Також, тут дбають і про людей похилого віку, для яких старість не стала б вироком на нещасне, самотнє й зубожіле життя.

Наприкінці вересня надали звіт про використання першого траншу. Для Центру надання соціальних послуг Кадубовецької сільської ради придбали зручні столи, стільці, комфортний мякий куточок та журнальний столик.

Нещодавно ГО «Кадуб» отримала другий транш. За надані кошти закупили та завезли шафи для кімнат, а також комфортні паркові лавочки, на яких зручно посидіти, погрітися на сонечку, у спокої та тиші відпочити. Таким людям на мирній території дуже важливо щодня приділяти належну увагу, віддавати жменьку душевного тепла. Вони повинні відчувати та знати, що їх поважають, підтримують та цінують. Тільки у такому випадку у вищезгаданому будинку завжди пануватимуть злагода, розуміння та любов. Разом – до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без опису