14.02.2024 Р. В ЦЕНТРІ КУЛЬТУРИ ТА МИСТЕЦТВ КАДУБОВЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВІДБУВСЯ ВЕЧІР-СПОМИН ПИСЬМЕННИКА, ПУБЛІЦИСТА, ЗАСЛУЖЕНОГО ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРА МИХАЙЛОВСЬКОГО

  • 33

Фото без опису

Вчора в Центрі культури та мистецтв Кадубовецької сільської ради відбувся вечір-спомин письменника, публіциста, Заслуженого журналіста України Володимира МИХАЙЛОВСЬКОГО, присвячений 85-й річниці з дня його народження.

Стільки хороших слів, приємних спогадів, життєвих історій ми вчора почули від його друзів, сусідів та побратимів, які були присутні на заході.

Володимир Іларіонович - надзвичайна людина! Памʼять про нього назавжди закарбувалась в наших серцях!

Голова громади Микола КАТЕРИНЧУК висловлює щирі слова вдячності директору Центру культури та мистецтв Галині МАРУСЯК за організацію заходу, за те, що зберігає памʼять про видатних особистостей нашої громади, за те, що відроджує наші звичаї та традиції. Подяка висловлюється вчителям та учням Кадубовецького ОЗЗСО І-ІІІ ступенів за постійну співпрацю та участь у проведенні заходів, та, звичайно, гостям, які залишили свої буденні справи та приїхали вшанувати памʼять про Володимира Іларіоновича.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису